Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 56
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Erotska proza

on 01.12.07 1:52
Ha, cekajte sad da vam pokazem sta pise Markiz de Sad. (Markiz de Sad, Filozofija u budoaru, Rad, Beograd, 1989; str. 93/95)

Dolmanse (smejuci se): Ah, sarmantno! ... Sarmantno! ... Ovaj nas pobratim je koliko iskren, toliko neposredan (pokazujuci Ezeni). Ogisten, evo cvetne leje za krcenje; bi li ti tu malo prokrcio?

Ogisten: Jok ja, 'bem ti sunce! Tako fino parce nije za mene.

Dolmanse: Hajdmo, gospodjice.

Ezeni (crveneci): Oh, boze kako se stidim...

Dolmanse: Oterajte od sebe tu malodusnost; posto sva nasa dela, a narocito bludna, podstice priroda, nema nijednog, ma koje vrste bilo, usled kojeg bi trebalo da se stidimo. Hajde, Ezeni, udarite u strasan blud sa ovim momkom: pomislite na to da kad god cura izazove momka da je pojebe, ona to cini dar prirodi; a vas pol nikad bolje ne sluzi prirodi nego kad se podaje nasem: kratko i jasno, rodjene ste da budete tucane i ona koja se opire toj nameri prirode, ne zasluzuje da se rodi. Smaknite sami caksire ovom momku sve do tih lepih butina, smotajte mu kosulju pod kaput i neka vam prednjica... i zadnjica, a ona mu je, uzgred da napomenemo, osobito krasna, budu na dohvatu... neka vam ruka sada podhvati tu komadinu mesa koja ce vas uskoro, vidim vec, zastrasiti svojim oblikom, a neka vam druga proseta po polutkama i time mu nadrazuje otvor guzice. Da, tako (da bi pokazao Ezeni u cemu je stvar, on na Sokratov nacin prilazi Ogistenu). Potpuno mu otkrijte taj crveni glavic; nemojte ga nikad pokrivati dok ga nadrazujete; drzite ga otkrivenog; zategnite mu zilu do pucanja... E pa, vidite li vec kako deluju moje lekcije? ... A ti, dete moje, aman, nemoj sedeti tako skrstenih ruku, zar nemas cime da ih uposlis?... Prosetaj po tim lepim sisama, po tim divnim guzovima...

Ogisten: Gospo'n, je l' mozem da pojebem ovu gospoj'cu koja me tol'ko uzbudjava?

Madam De Sent-Anz: Pa pojebi je, budalo, tucaj je koliko ti volja, zar ne jebes i mene kad spavam s tobom?

Ogisten: Ah, 'bem ti sunce!... al' su to cakana usta! Alaj su vam friska!... k'o da sam turio nos u nase ruze u basci (pokazujuci kurac kako mu je skocio): Je l' vi's, gospo'n, sta mi pravi sotim?

Ezeni: Oh, boze! kako raste!...

Dolmanse: Neka vam pokreti odsad budu pravilniji i snazniji... Prepustite mi nacas svoje mesto i gledajte dobro kako ja to radim (drka Ogistenu). Vidite li kako su ovi pokreti snazniji, a u isto vreme gipkiji?... Hajde, nastavite, i narocito mu vise ne otkrivajte glavic... Sjajno! evo ga u punoj formi; da vidimo sada da li je zaista veci od Vitezevog.

Ezeni: Ne sumnjajmo u to; dobro vidite da ne mogu da ga obuhvatim.

Dolmanse (meri): Da, u pravu ste: trinaest u duzinu, prema osam i po u obimu. Nikad nisam video veci. Eto to se zove bogovski kurac. I vi se njime sluzite, gospo?

Madam De Sent-Anz: Redovito, svake noci kad sam ovde na selu.

Dolmanse: Ali u zadnjicu, nadam se?

Madam De Sent-Anz: Malo cesce nego spreda.

Dolmanse: Ah, jebo te bog! Kakav je to blud!... E pa, casti mi, ne znam da li bih ga ja izdrzao.

Madam De Sent-Anz: Nemojte se praviti da ste tesni, Dolmanse; uci ce on u vasu straznjicu bas kao i u moju.
[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne možeš odgovarati na postove.